Salı , 19 Mart 2024

EMİTT FUARINDA 3. GÜN

   İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilen Emitt Turizm Fuarına İlk kez katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi standı fuarın üçüncü gününde de ilgi çekerek yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

   Üçüncü gün ziyaretçileri arasında bulunan; Ünlü Aşçı Şefi Ayvaz Akbacak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve yurtdışından gelen misafirler de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin standını gezerek Tekirdağ’ın meşhur yiyecekleri olan Köfte, boza, peynir, zeytin ve diğer ürünlerinden tattılar.

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak fuarın üçüncü gününde de belediyenin standını ziyaret etti. Standın birçok ziyaretçi tarafından gezilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Albayrak; Trakya Kalkınma Ajansı ve bazı illerin stantlarını da ziyaret etti. Ebruli Sanatçısı Atilla Can’ın yanına giden Albayrak; sanatçının yardımıyla güzel bir lale resmi yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın