Çarşamba , 24 Nisan 2024

DEREAĞZI’NDA DÜZENLEME ÇALIŞMALRI BAŞLADI

   Süleymanpaşa Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarıyla birlikte yeni yolların açılması ve açılan yolların düzenlenmesi işlerine aralıksız devam ederken, belediye ekiplerinin son durağı Hürriyet Mahallesi Dereağzı Mevkii oldu.

   2014 yılından bu yana ilçe merkezi ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yolların aciliyet durumlarına göre yapım çalışmalarına devam eden Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri iki yıl içinde Hürriyet Mahallesi’nde 2. 450m2 parke taş onarımı, 18.125m2 parke taş ve 62.942m2 asfalt yol yapımı gerçekleştirdi.

   2016 yılının diğer yarısında Hürriyet Mahallesi’nde 96.557m2 parke taşla birlikte 177.555m2 asfalt yapılacağını açıklayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Hedefimizin, görev süremiz içerisinde Süleymanpaşalılar tarafından kullanılan yolların tamamını ilçemize yakışır bir hale getirmek olduğunu açıkladık. Kalan 2 yıl içerisinde de Süleymanpaşa dönüşümü yaşayacak. Yaşadığımız ilçeyi, yaşamak isteyeceğimiz bir ilçeye dönüştüreceğiz. Gerek kültür sanat etkinlikleri olsun gerek yolları caddeleri olsun görev süremiz bittiğinde Süleymanpaşayı marka ilçe haline getireceğiz” dedi.

   Dereağzı Mevkii’nde başlayan kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarının tamamlanması ve altyapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte belediye ekipleri planladıkları güzergâhlarda çalışmalarına devam edecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın