Cuma , 29 Mart 2024

HÜSEYİN PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILDI

   Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik Spor Şube Müdürlüğü ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nce ortaklaşa düzenlenen; 2. Kulüplerarası Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonunda yapıldı.

   Şampiyonayı; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gençlik Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal işler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Gençlik Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık ve Hüseyin Pehlivan’ın torunu Sinan Alkaya ile  çok sayıda sporsever izledi.

   Şampiyonada; Çanakkale, Isparta, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Edirne ve Kocaeli, toplam 7 il sporcuları 12 sıklette, aralarında Beşiktaş Spor kulübünün de bulunduğu 14 takımda toplam 154 sporcu  şampiyonluk için ter döktüler. Güreş severlere nefes kesen müsabakalar izleten sporculardan dereceye girenlerin madalya ve ödülleri Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

   Takımlarda; Beşiktaş 1. Pendikspor 2. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de 3. oldu. Takım halinde dereceye giren takımlara kupalarını; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Kültür sosyal işler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyrazverdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın