Cuma , 26 Nisan 2024

YEL’İN KADINLARA MESAJI

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “KADINLARA SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ VERİLİŞİNİN 81. YILDÖNÜMÜ” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yel’in mesajı: “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin ”Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkını” vermesinin 81. yılını kutlamanın derin mutluluğu içindeyiz.

   Türk toplumunda kadın, daima batı ve doğudaki diğer örneklerine göre oldukça ileri sayılabilecek bir konumda bulunmuştur. Türkiye, dünyada kadınlara “ seçme ve seçilme hakkını” veren ilk ülkelerin başında gelmektedir. Kadınlarımızın her meslekte ve özellikle siyasi hayatta daha çok ve daha etkin yer alabilmeleri yönetimde ve siyasette kaliteyi beraberinde getirecektir. Kadınlarımız, seçme ve seçilme hakkının verildiği günden bugüne eğitimden sağlığa, yargıdan yürütmeye, özel sektörden kamu sektörüne ve siyasete, hayatın her alanında başarıyla görev almakta ve almaya da devam edecektir. Kadın elinin değdiği her yerde ve her işte başarı vardır, kalite vardır, saygınlık vardır. Kadınlarımızın toplum hayatının her aşamasında etkin rol almasını sağladığımızda, ülkemizin gelişmesi hızlanacak, toplumumuzun saygınlığı daha da artacaktır.

   Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın, “Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 81. Yıldönümü”nü en kalbi duygularımla kutluyor, sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın