Cumartesi , 20 Nisan 2024

SERT KULÜPTEN İNSANLIK VURUŞU

Sert Taekwondo Spor Kulübü öğrencileri “5-10 KURUŞ TA SEN YARDIM ET İNSANLIK İÇİN” sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının eksiklerini gidermek için kampanya başlattılar. Toplanan bozuk paralar bütünletilip, velilerin daha önceden tespit ettikleri ailelerin çocuklarının ihtiyaçlarını gidermek amaçlı, ayni yardım olarak kullanılıyor. 5 Aralık’ta akşam antrenmanı  öncesinde spor kulübü öğrencileri biriktirdikleri bozuk para kumbaralarını açtılar. Kumbaralardan çıkan bozuk paralar banka tarafından sayıldıktan sonra, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayni yardım olarak (elbise, palto v.b.) teslim edilecek.

Kulüp başkanı ve antrenörü Sertaç K. GÜLERSÖNMEZ “Amaçlarının; Dünya’nın en prensipli ve prestijli spor dallarından olan Taekwondo eğitiminin yanı sıra geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi; öncelikle sporla tanıştırmak, kötü ortam, arkadaşlık ve alışkanlıklardan uzak tutmak, bedensel ve zihinsel gelişime olumlu katıda bulunmak, daha katılımcı, paylaşmayı bilen ve daha sosyal kişilikli bireyler olarak yetişmelerine destek olmak, saygılı – disiplinli şampiyon sporcular yetiştirmek ve onlara teknolojiyi doğru ve yerinde kullanmayı öğretmek olduğunu söyledi.

Ailelere yardımcı olmak, yeni yetişen nesillere güzel bir örnek teşkil etmek ve onları doğru yönde kanalize etmek gerektiğini, sporun ise bu yönde kullanılabilecek en etkili araçlardan biri olduğunu ve hayatın her döneminde sporun olması gerektiğini belirten Gülersönmez; daha yaşanılabilir bir Dünya ancak bu şekilde mümkün olacaktır. Güzel şeyler yapıyoruz, buda karşılığını buluyor ve tercih ediliyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın