Cumartesi , 27 Nisan 2024

SEVGİ ELİ YARDIM MAĞAZASI


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

   Kapaklı Belediyesi; sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçireceği “Sevgi Eli Yardım Mağazası” projesiyle ilgili olarak başlattığı “GİYMİYORSAN GETİR” kampanyası ile vatandaşların giymedikleri giysileri Kapaklıda yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.

   Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan “’Sevgi Eli Yardım Mağazası” ile Kapaklıdaki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz giysi yardımı yapılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde açılması planlanan yardım mağazasından giyinecek.  Bu kampanyanın amacı; yardımseverler ve ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü kurularak, toplumsal dayanışma duygusunun gelişmesine katkı sağlamak.

   Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın milli kültürümüzün vazgeçilmez bir özelliği olduğunu belirterek başladığı açıklamasında şunları söyledi: “Belediye olarak bu önemli sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyecilik sadece bir şehrin cadde, sokak ve imar işleriyle ilgilenmek değildir. Çünkü bir şehrin çehresinin mükemmelliği kadar, o şehirde yaşayan insanların sosyal açıdan huzurlu ve mutlu olmaları da bizim sorumluluğumuzun bir parçası olmalıdır. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde ifade ettiğimiz bu prensip doğrultusunda ilçemizde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım eli uzattık, uzatmaya devam ediyoruz. Şimdi de yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimiz için bir mağaza açıyoruz.

   Giysileri ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırmak isteyen vatandaşlarımız Cumhuriyet Mahallesi Mithat paşa caddesi No:19’daki “Sevgi Eli Yardım Mağazası”na kendileri teslim edebilir ya da 444 80 59 dâhili 115-187 no.lu hatları arayarak vermek istedikleri giyim eşyalarını görevlilerimize teslim edebilirler.”

Bağışta bulunabilecek giysi çeşitleri; Pantolon, Etek, Ceket, Gömlek, Palto, Mont, Elbise,  Tişört, Kazak, Hırka, Bluz, Eşofman, Çizme, Bot, Ayakkabı, Çocuk kıyafetleri

   Teslimat şartları: Giysilerin temiz, yıkanmış ve ütülenmiş olması, Yırtık, sökük veya tamir ihtiyacı bulunmaması, Giysilerin cinslerine göre gruplara ayrılarak ayrı ayrı poşetlenmesi veya kolilenmesi, Poşet veya kolilerin üzerine yapıştırılacak bir liste ile teslim edilen giysinin cinsinin, sayısının ve toplamının belirtilmesi.


(adsbygoogle = window cheap generic viagra.adsbygoogle || []).push({});

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın