Perşembe , 9 Mayıs 2024

ÖZCAN’A ÇİFTE PLAKET

Tekirdağ Özcanlar Köfte’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mestan Özcan’a engellilere verdiği desteklerden dolayı çifte plaket verildi. Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Meziyet Erol ile Radar Gazetesi Köşe Yazarı Aynur Güner Özcan’ı AK Parti İl Başkanlığı binasında ki nöbetinde ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet ederek plaketlerini verdiler.

Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Meziyet Erol konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Özcanlar Köfte olarak derneğimize verdikleri destek için Sayın Mestan Özcan’a bizleri unutmadığı ve yanımızda olduğu için teşekkür etmek istedik. Teşekkürümüzün bir ifadesi olarak da bu plaketi verdik. Kendisine Özcanlar Köfte olarak verdikleri destek için teşekkür ediyor ve desteklerinin devam edeceğine inanıyoruz ve bekliyoruz.”

Radar Gazetesi Köşe Yazarı Aynur Güner konuyla ilgili olarak; “Özcanlar Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mestan Özcan; engellilere geçmiş yıllarda destek olmuş ve desteğini de bu yılda sürdürmüştür. Engellileri; engelli olarak değil insan olarak gördüğü ve onların yanında olduğu için, engellilere verdiği desteklere Radar Gazetesi olarak teşekkür adına bu plaketi verdik. Sayın Özcan’a, engellilere verdiği destekler için bir kez daha teşekkür ediyor ve desteklerinin devam edeceğine inanıyoruz. Hepimizin birer engelli adayı olduğunun bilincinde olarak engellilere destek olan Sayın Mestan Özcan’ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Kendisine verilen plaketlerle ilgili olarak Mestan Özcan şunları söyledi:

ENGELLİLERİN YANINDAYIZ

Engelliler Haftası’nda Özcanlar Şirketi olarak onların yanında olduğumuzu göstermek adına bu etkinliğe destek olmuştuk. Hepimizin potansiyel birer engelli olduğunu düşünürsek engellilerle ilgili kurulmuş derneklerin de önemsenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

STK’LAR TOPLUMUZ OLMAZSA, OLMAZIDIR

 Mestan Özcan olarak mesela ben; STK’lara hep sıcak yaklaşmışımdır. 2002 yılından beri sürekli ya derneklerde ya sivil toplum örgütlerinde, Ticaret ve Sanayi Odaları var, onun dışında Enerji Verimliliği Derneği gibi dernekler var. Bunların hepsinin topluma faydası olduğunu düşünüyorum. STK’ları toplumumuzun olmazsa olmazı olarak görüyorum. Dolayısıyla engellilerle ilgili kurulmuş derneğimizin de toplum içerisinde kendilerine yer edinmek isteyen,  sorunlarını ortaya koyarken bunların sorunlarını çözme noktasında etkili olacak olan kurumlarla bu derneğin engellilerle arasındaki iletişimi kurmak için kurulmuş bir dernek olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla önemsiyorum. Çalışmalarından dolayı da başarılar diliyoruz.

GAZETEMİZİ DESTEKLİYORUZ

Gazetemizi destekliyoruz. Yerelde etkin ve donanımlı her gazete işlerin doğru ve düzgün gitmesine ne yapar? Öncülük yapar. Toplumun her kesimine bir anda ulaşabiliyorsun. Neyle ulaşıyorsun? Yerel de; yerel basınımızla ulaşıyorsun. Ulusalda; ulusal basınla ulaşıyorsun. Görsel, yazılı ve sosyal medyayla; sosyal medya her ne kadar gazetecilik sektörünü, basını engelliyormuş gibi dursa da birbirlerini destekliyorlar.

İNSANOĞLU GAZETEYİ ELİNE ALMAK İSTİYOR

Sonuçta insanoğlu; evet, dijital ortamda haberi okusa da eline şu gazeteyi mutlaka almak istiyor. Şu renkli habere mutlaka bakmak istiyor. O habercinin yorumunu okumak istiyor. O sayfaları da kendisi çevirmek istiyor. Tamam mı? Nerden başlayacağına da kendisi karar vermek istiyor. Öbür türlü nerden başlayacağına da bunlar karar veriyor, yani; sosyal medya, onun paylaştığını okumak zorunda kalıyorsun. Dolayısıyla sizi de tebrik ediyoruz. Başarılarınız daim olsun. Rabbim; yolunuzu açık tutsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın