Cuma , 26 Nisan 2024

MUSTAFA YEL’İN 19 EYLÜL GAZİLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

“Ülkemizin ve milletimizin, bugün, bağımsız bir şekilde tarih sahnesinde yer alması, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde olmuştur.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu mukaddes toprakları sonsuza kadar korumak, ay yıldızlı bayrağımızı bu topraklar üzerinde ilelebet özgürce dalgalandırmak, medeniyetimizi daha da ileri seviyelere yükseltmek, şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkmak da hepimiz için milli bir vazifedir.

Birlik ve bütünlüğümüzün, vatan sevgimizin, özgürlük ve bağımsızlığımızın en değerli sembolleri, devletimizin varlığının güvencesi olarak milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacak olan gazilerimizin 19 Eylül Gazileri Anma Günü’nü kutluyor, onları saygıyla anıyoruz.

Vatan topraklarımızı canından aziz bilip, bağımsızlığımızın korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bir milletin evlatları olarak, Gaziler Günü’nde büyük bir kıvanç yaşıyoruz. Gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini yürekten paylaşıyoruz.

Bu vesile ile 19 Eylül Gaziler Günü’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini bu vatan için kaybedenlere sabırlar diliyor, ölümü göze almış gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın