Salı , 19 Mart 2024

ERGENE KIZILAY’IN ZİYARETÇİLERİ

   AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Metin Akgün ve Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Tekirdağ Milletvekili Adayı Bülent Belen Sağlık Mahallesi’nde bulunan Türk Kızılay’ı Ergene Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

   İlk ziyaretçi Akgün oldu. Akgün; yaptıkları seçim çalışmaları hakkında “Tekirdağ’da bir çok köklü projemiz var. Bunları hayata geçirmek için halkımızdan yetki istiyoruz. Bu kapsamda bir dizi ziyaretler yapıyor ve halkın nabzını tutuyoruz. Yeni kurularak hizmete başlayan Kızılay Ergene Şubesi’ni de ziyaret ederek kendileriyle istişare ettik” dedi.

   Kızılay Ergene Şube Başkanı Zeki Uzun; ziyaretten memnuniyet duyduğunu, kuruldukları günden itibaren bölgede hizmete başladıklarını, insanlara yardım eli uzatmanın Kızılay’ın asli görevi olduğunu ve kendilerinin de bu şiar ile hareket ettiklerini belirterek şunları söyledi “Yeni kurulmamıza rağmen bölgemizde ciddi çalışmalara imza attık. Ergene Kızılay Şubesi olarak birçok projemiz var. Bunları zaman içerisinde hayata geçireceğiz. İnsanlığa hizmet etmek ibadet kadar kutsaldır. Bizler de bu bilinçle hizmetlerimizi yapıyoruz. Yaklaşan seçimlerle ilgili milletvekili adaylarımız bizleri ziyaret ediyor. Bundan dolayı da ayrıca memnun ve mutluyuz.”

   Akgün’den sonra Ergene Türk Kızılay Şubesi’nin ikinci ziyaretçisi MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Bülent Belen de ekibi oldu. Belen ve ekibi; Ergene Kızılay Şubesi’ni ziyaret ederek yaptıkları seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve destek istedi.

   Kzılay Ergene Şubesine yapılan ziyaretlere; Dernek Başkan Zeki Uzun, yönetim kurulu üyeleri; Menderes Yıldız, Doğan Durmaz, Şemsi Turan, Mehmet Cebeci, İsmail Uslu katıldılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın