Perşembe , 28 Mart 2024

MECLİS BAŞKANI ŞENTOP İLİMİZDE

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Rumeli İskelesi ve Selanik Meydanı açılışına katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimizi ziyaret etti. Valilik önünde; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Meclis Başkanı Şentop, Valilik makamına geçerek Vali Yıldırım ve protokol üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Valilik Toplantı Salonunda Meclis Başkanı Şentop, Vali Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Tekirdağ Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Çerkezköy OSB arasındaki Kapaklı Devlet Hastanesi Yapım İşi İşbirliği Protokolünü imzaladılar. Protokolün imzalanmasının ardından Meclis Başkanı Şentop ve Vali Yıldırım, 480 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi yapımını üstlenen yüklenici firma yetkilisi Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın’dan Şehir Hastanesi inşaatının son durumu hakkında brifing aldı.

Brifing alınmasının ardından Meclis Başkanı Şentop, Vali Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz arasında mülkiyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait ve imar planında “Spor Alanı” kullanımında kalan Süleymanpaşa ilçesi Zafer Mahallesinde bulunan taşınmazın 25 yıl süreli olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ( Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ) tahsisi ve taşınmaz üzerine tüm masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanmak üzere spor tesisleri inşa edilmesi amacıyla  “Tahsis Protokolü” imzalandı.

Protokolün imzalanmasının ardından Ünal Peynircilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Sungur’a Teşekkür Beratı verildi. Teşekkür Beratında şu ifadelere yer verildi. “Ülkemizin önde gelen sektörlerinden biri olan süt ve süt ürünleri konusunda göstermiş olduğunuz başarılı faaliyetleri takdirle takip ediyorum. Modern teknolojiyi benimseyerek hayata geçirdiğiniz üretim anlayışınız milli ekonomimiz açısından hiç şüphesiz büyük önem taşımaktadır. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın