Perşembe , 18 Nisan 2024

ŞARKÖY VE MALKARA MUHTARLARIYLA TOPLANTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını belirlemek üzere düzenlediği mahalle muhtarları toplantılarına Şarköy ve Malkara ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek devam etti.

Başkan Albayrak, Şarköy ilçesine bağlı Aşağıkalamış, Beyoğlu, Bulgur, Gölcük, İğdebağları, İshaklı, Kızılcaterzi, Kocaali, Mursallı, Palamut, Sofuköy ve Tepeköy mahallelerinin muhtarları ile Şarköy Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de katıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve TESKİ tarafından mahallelerde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verilirken muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve önerileri dinlendi.

Şarköy’den sonra Malkara ilçesine geçen Başkan Albayrak, burada da Yenidibek, Teteköy, Deveci, Kadıköy, Izgar, Haliç, Sarıpolat, Allıışık, Danişment, Ahmetpaşa, Yaylaköy, Yaylagöne ve Hasköy mahallelerinin muhtarları ile buluştu.Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de yer aldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ’nin söz konusu mahallelerde hayata geçireceği hizmet ve projeler hakkında muhtarlara bilgiler verilirken muhtarlar da mahallelerinin ihtiyaçlarını büyükşehir yetkililerine iletme fırsatı buldu. Başkan Albayrak, talep ve ihtiyaçlarla alakalı notlar alarak mahallelerin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışma yürütüleceğini belirtti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, düzenlenen muhtarlar toplantıları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, mahalle muhtarlarımıza büyük önem veriyoruz. Kentimizin hizmet ihtiyacının doğru belirlenmesi noktasında muhtarlarımızla sürekli olarak istişare halindeyiz. Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirme fırsatı buluyoruz. Halkımız için hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın