Perşembe , 25 Nisan 2024

74 MAHALLE 1 TIK ÖTENİZDE

   “74 mahalle 1 Süleymanpaşa” projesi kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi; 360 derece Süleymanpaşa çalışması ile ilçenin 74 mahallesinin gece ve gündüz panaromik çekimlerini tamamlayıp Süleymanpaşalıların hizmetine sundu.

   İlçe merkezinin yanı sıra mahalleye dönüşen köylerinde ilk defa havadan ve yerden, gece çekimleri ile birlikte fotoğraflanarak sunulan hizmetle; ilçenin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerler, hızlı güncel ve güvenilir bir şekilde internet üzerinden gezilebiliyor.

   540 sahne vatandaşların hizmetine sunulurken 100’ü aşkın müze ve önemli yerlerin sahneleri de önümüzdeki günlerde sisteme yüklenecek. Proje kapsamında 74 mahallenin çekimleri sürekli güncellenecek.

   İlçenin 360 derece gezilebilmesini sağlayan proje hakkında Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Şehrimizin tanıtımı için oldukça önemli bir projeyi daha sunmanın gururunu yaşıyorum. İlçemizi oturduğunuz yerden gezmenin yanı sıra doğal ve kültürel değerlerimizi de internet üzerinden yakından inceleyebileceksiniz. Şuana kadar benzer çekimlerde olmayan gece çekimlerimiz ile de fark yaratan bir proje gerçekleştirdik” dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin 360 derece Süleymanpaşa uygulamasına http://www.suleymanpasa.bel.tr/1suleymanpasa74mahalle/ adresinden ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın