Pazartesi , 29 Nisan 2024

Alkaya “ Seçime kadar postallarımızla yatacağız”

İYİ Parti Tekirdağ il başkanlığı 11 İlçe Başkanı ve Milletvekili ile birlikte ilçe ilçe, köy köy gezmeye devam ediyor.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı saha çalışmalarında hız kesmiyor. Geçtiğimiz hafta 11 ilçe başkanı ve milletvekili ile birlikte Şarköy ilçesinde vatandaşlar ile buluşan İYİ Parti heyetinin bu sefer ki durağı Saray oldu.

İYİ Parti İl Başkanlığının Saray çalışmalarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gruplar halinde Saray’ın her bir sokağına dağılan İYİ partili yöneticiler vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen İlçe Başkanları ve Milletvekili Enez Kaplan parti politikaları ile sorunların çözümü üzerine projelerini anlattılar.

MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

Saray’da saha çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti il başkanı Sertaç Alkaya; yaptığı açıklamada;”İYİ Parti Tekirdağ teşkilatları olarak bizler yaşadığımız zorluklar karşısında seferberlik ilan ederek halkımızla buluşuyoruz. 11 İlçe Başkanımız, İl yöneticilerimiz ve Milletvekilimiz ile bugün Saray’da vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Sorunları biliyoruz. Yaşanan sorunlar ortak ve gördük ki milletimiz bizi çağırıyor. Bizlerde milletimizi yalnız bırakmayacağız ve her daim yanlarında olacağız.” Dedi

ÜYE ÇALIŞMALARI VE MAHALLE TEMSİLCİLERİ EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

Üye çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya; “ İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı olarak üye çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın ilgisi var bizde bu ilgiye layık olmaya çalışıyoruz. Bunun yanında mahalle temsilcilerimizin eğitimlerini tamamlıyoruz. Seçimlere dikkatli bir şekilde hazırlanıyoruz ve çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

SEÇİME KADAR POSTALLARIMIZLA YATACAĞIZ
 
SAHA çalışmaları ile ilgili bilgi veren İYİ Parti İl Başkanı ALKAYA; “Saha çalışmaları konusunda da hassasiyetimiz hat safhadadır. Askeriyede bir uygulama vardır, askerleri postalları ile yatırırlar. ‘Önemli olaylarda hemen müdahale edilebilsin.’ diye. Biz de seçime kadar adeta postallarımızla yatacağız. Kadınımız, erkeğimiz, hepimiz. Aşkla sevdayla çalışmaya devam edeceğiz. Bu kara düzeni hep beraber bitireceğiz. Vazgeçmek yok.
Şu anda Tekirdağ iyi Parti olarak profesyonelce çalıştıklarını, sahayı en iyi kontrol eden partinin İYİ Parti olduğunu, istek ve heyecanı zirvede olan yegane partiyiz. Biz gururla geziyoruz. Millet bizi bağrına basıyor. Miting alanlarında olmayacak kalabalıklarla karşı karşıyayız. Kısacası millet bizi çağırıyor. Iyi Parti’ye olan bu ilgi de göstermektedir ki derin bir dip dalga gelmektedir Bu dip dalga sayesinde ilk seçimde büyük bir değişim yaşanacağı Aşikardır. Bu diş değişimin mimarı da inşallah Meral Akşener ve iyi Parti olacaktır” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın