Cuma , 29 Mart 2024

TTSO’DAN ETKİN ZAMAN EĞİTİMİ

TTSO EĞİTİM   Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine Tekirdağ TSO Konferans Salonu’nda Etkin Zaman Yönetimi Eğitimi düzenledi. Eğitime; TTSO Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Galip Öge ve Erhan Tanrıöver, Genel Sekreter İrfan Ekici ve TTSO üyeleri katıldılar.

     Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Direktörü Fatih Yaldız tarafından Etkin Zaman Yönetimi Eğitimi şu başlıklar altında verildi. Zaman Nedir?, Zamanın Özellikleri, Zaman Yönetme Alışkanlıklarımız, Zaman Yönetimi ve Akıllı Planlama, Plan ve Planlama, Zaman Kaybettiriciler ve Çözümleri, Zaman Yönetimi ile İlgili Kuramlar. Yaklaşık üç saat süren eğitim soru-cevap bölümü ile sona erdi.

   TTSO Başkanı Günay, TTSO’nın yeni çıkan yasa ve yönetmelikleri yakından takip ederek, üyelerinin mağdur olmamaları için konferanslar, seminerler, bilgilendirme eğitimleri düzenlediklerini, üyelerinden gelecek talepler doğrultusunda gelecek aylarda da bu tarz eğitimlerin devam edeceğini vurgulayan Günay, Zaman Yönetimi Eğitimine katılan üyelerine teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın