Salı , 19 Mart 2024

AKILLI KART DOLUM CİHAZI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014 yılından bu yana sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak toplu ulaşımda birçok önemli düzenlemeye imza attı. İl genelindeki taşımacılık kooperatiflerinin TETUS çatısı altında birleştirilmesi ve akıllı kart uygulamasının yaygınlaştırılması gibi çalışmalara ek olarak akıllı kartların bakiye yüklemesini kolaylaştıracak KİOSK Cihazı da vatandaşların hizmetine sunuldu.

Vatandaşlar, kurulumu ilk olarak Çorlu ilçesinde yapılan KİOSK Cihazı ile 7/24 akıllı kart dolumu gerçekleştirebilecek. Önümüzdeki dönemlerde diğer ilçelerde de kurulumu yapılacak olan cihaz ile hem zaman hem de enerji tasarrufu da sağlanmış olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konuyla ilgili açıklamasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak toplu ulaşım konusunu son derece önemsediklerini ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için emek harcadıklarını belirterek; “Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte toplu ulaşım alanındaki çalışmalarımızı başlattık. Şimdi de hizmete sunduğumuz KİOSK Cihazı ile vatandaşlarımıza 24 saat kart dolumu sağlamış olacağız. Ben, projemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın