Cuma , 19 Nisan 2024

KALDIRIM İŞGALLERİNE UYARI

    Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Ekipleri; Hükümet Caddesi üzerinde kaldırım işgali yapan esnafları uyardı. Kaldırım işgallerinin büyük ölçüde önüne geçen ekipler, işgaliyede ısrar eden esnafların yaya trafiğini engellediğini, yaya trafiğini etkileyecek şekilde işletme önlerine konulan eşyaların içeriye alınmasını istediler. Kaldırım üzerine ürünlerini çıkarmamaları hakkında işletme sahiplerine son çağrıyı yaparak bilgilendirme yapan ekipler bundan sonraki denetimlerde kaldırım işgali yapan işletme sahiplerine cezai işlem yapılacağının sinyalini verdi.

    Kaldırım ve Tretuvarların kamusal alan olduğuna değinen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “İşletme sahiplerimizin bu konuda daha duyarlı olması lazım. Evine ve işine giden vatandaşlarımız kaldırımları kullanması gerekirken, işletmelerin önlerinde bulunan işgaller yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalıyor. Bu durum da insan hayatını tehlikeye atıyor. Ekiplerimiz konu hakkında işletme sahiplerini uyardılar. İşletme sahiplerinin bu konuda bize yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın