Cumartesi , 27 Nisan 2024

MALKARA OSB’NİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan; Maliye Bakanı Naci Ağbal’ı makamında ziyaret ederek Malkara Organize Sanayi Bölgesinin sorunları ve ihtiyaçları ile ilgili konuları görüştüler.

Görüşmeye Yel ve Doğan’la birlikte; Malkara OSB Yönetiminden Ümran Bilgin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Malkara AK Parti  İlçe Başkanı Gökhan Şentürk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yapılan görüşme ile ilgili olarak AK Parti milletvekilleri yaptıkları açıklamada: “Çok yararlı bir görüşme oldu. Malkara OSB ile ilgili daha önce Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık ’la yaptığımız görüşmenin devamı niteliğinde bir görüşme gerçekleştirdik. Malkara OSB’nin sorunları masaya yatırıldı. Sayın Bakanımız mevcut sorunların giderilmesi için bir çalışma başlatılacağını, mağduriyetin giderilmesi için “Maliye Bakanlığınca yapılması gerekenler yapılacaktır” ifadesinde bulundular” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın