Cuma , 19 Nisan 2024

DEVELİ İLE KARİYER SOHBETİ

     NKÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle; NKÜ temsilen Kariyer Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, akademik ve idari personel, Gençlik ve Spor Bakanlığı uzmanları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Değirmenaltı Gençlik Merkezi Müdürü Necdet Gürcüoğlu, Milli Eğitimden öğretmen ve öğrencilerin katıldığı “Bekir Develi İle Ünlü Mamüller Kariyer Sohbeti” etkinliği düzenlendi.

     Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmalarını; Gençlik ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin yaptı. Açılış konuşmalarından sonra kürsüye ünlü televizyon yapımcısı ve sunucusu Bekir Develi davet edildi.

     Develi; kendi kariyer hayatından verdiği örnekleri milli-manevi değerlerimiz ve kültürümüz ile bütünleştirerek, gençler üzerinde oldukça etkili ve bir stendap özelliği taşıyan, akıcı ve nahif bir üslupla ektili bir sohbet gerçekleştirdi. Develi’nin; “Bir hayalin peşinden gitmek nasıl olmalı? Adım adım kariyerinize nasıl ulaşırsınız?” sorularına yanıt aradığı sohbetinde öne çıkan husus; kişinin hayallerinin peşinde, kendi kariyerinin peşinde ısrarla koşması, engellemeye çalışanlar ile motivasyon kaybına neden olanların ise kesinlikle dinlenmemesi gerektiği oldu. “Siz yeter ki isteyin, istemesini bilin, Allah mutlaka dualarınıza karşılık verecektir” diyerek Develi konuşmasını bitirdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin’in Develi’ye hediye ve teşekkür belgesi takdimi ile sohbet sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın