Cumartesi , 27 Nisan 2024

ERGENE KIZILAY’IN MİSAFİRLERİ

   Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh NUHOĞLU, ile Ergene Gerlovolular dernek başkanı ve yöneticileri Türk Kızılayı Ergene Şubesi’ni ziyaret ettiler.

   Türk Kızılay’ı Ergene Şube Başkanı Zeki Uzun ile görüşen Nuhoğlu; Türk Kızılayı’nın yurtiçi ve yurtdışında insani yardımlara devam ettiği gibi kan hizmetlerini de ciddi anlamda üstlendiğini ifade ederek “Türk Kızılay’ı gerek  Türkiye’de gerekse yurt dışında çok ciddi ve köklü çalışmalar yapıyor. Bunun yanı sıra, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatırken kan hizmetlerini de ciddi anlamda üstleniyor. Yeni kurulan ilçemizde Kızılay şubesinin açılması bizler için de çok güzel ve sevindirici” dedi.

   Ergene Gerlovolular derneğinin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Uzun, yönetici arkadaşlarıyla birlikte, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye başladıklarını söyleyerek, Kurban Bayramı’nda vekâletle kurban kesimi işlemlerini yaptıklarını ve bölgedeki hayırseverlerin bağışlarını toplamaya başladıklarını ilk kan bağışı organizasyonlarının çok başarılı geçtiğini belirtti. Ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Uzun yeni kurulan şubelerinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdiklerini ve çalışmalarında desteklerini istediklerini belirterek “bundan sonra ilçedeki kamu kurumları ve hayırseverler ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın