Cuma , 26 Nisan 2024

SAKATLAR DERNEĞİ’NDEN AŞURE GÜNÜ

s_as1   Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi 7 Kasım Cumartesi günü düzenlediği aylık olağan toplantısında üyeleri ile davetlilerine aşure dağıttı. Konu hakkında Dernek Başkanı Meziyet Erol şunları söyledi: “Her ayın ikinci haftası derneğimizin aylık toplantısını yapıyoruz. Bu ay aşure ayı; bu ay toplantımızda Salih Canikli aşurenin masrafını üstlenerek bize gönderdi. Bizde aşureleri üyelerimiz ile davetlilerimize dağıtıyoruz.

   Bugün yapılacak aylık olağan toplantımızda; Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve stendap gösterimizin de içinde olduğu çalışmalarımızı ve getirilerini değerlendireceğiz. 13 Kasım kortejiyle ilgili yapacağımız düzenleme ve Kasım ayı etkinliklerimizi konuşacağız.

   Projelerimiz var. Onların değerlendirmesini yapacağız. Bunların içinde İşkur işbirliği ile engelli arkadaşlarımıza açacağımız diliş kursu var. Bu kursla ilgili olara, kursu, katılımı, başvuruları görüşeceğiz.

s_as2   Dernek yerimiz alan olarak yetersiz kaldığından üyelerimiz için lokal yapılabileceğimiz yer arama çalışmalarımız devam ediyor. 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” ile ilgili programın ön çalışmalarına başladık. Bu konuda üyelerimizin görüşlerini, yapmayı düşündüğümüz etkinlikleri görüşeceğiz. Dernek çalışmalarımız devam ediyor. Öncelikli amacımız; elbette ki sadece üyelerimize değil şehrimizdeki tüm engellilerimize yardımcı olmaktır. Ben; bugün bizi yalnız bırakmayan buraya gelen herkese ve aşuremizi temin eden Salih Canikli’ye de teşekkür ediyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın