Salı , 23 Nisan 2024

YILIN İLK EĞİTİMİ LÜLEBURGAZ’DA

    Belediye personellerine Trakyakent ve Marmara Belediyeler Birliği’nin işbirliğiyle düzenlenen eğitim çalışmalarına Lüleburgaz’da “Satın Alma Usulleri ve Harcama Belgeleri” konulu programla devam edildi.

     Programın açılış konuşmasını Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı yaptı. Atlı konuşmasında şunları söyledi: “Sözlerime, sizler adına düzenlediğimiz eğitim programlarına büyük önem veren Birlik Başkanımız ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ın sizlere selamlarını iletmekle başlamak istiyorum. Ayrıca bu tür çalışmaları çok iyi biçimde benimseyen, fazlasıyla önem veren ve bizlere şuanda ev sahipliği yapan, destek olan Lüleburgaz Belediye Başkanımız Emin Halebak’a teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2016 yılında da personellerimizi mevzuattaki en son güncellemeler hakkında bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bugünde sizlerden gelen talepler neticesinde kurumlarımızı yakından ilgilendiren bir konu çerçevesinde bir aradayız. Çalışmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Eğitim programına katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, başarılı bir program geçirmenizi temenni ediyorum.”

   Atlı’dan sonra kürsüye gelen Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak; “Mevzuat sürekli değişiyor. Onun için bu çalışmaların personelimize, yetkili çalışanlarımıza veya amirlere son derece olumlu bilgiler aktaracağı, kazandıracağı kanaatindeyim. Yılın ilk toplantısını Lüleburgaz’da yapıyoruz. Sizlerde bu yağmurlu günde buradasınız. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Eğitim çalışmalarının düzenlenmesini sağlayan başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Trakyakent Başkanı Kadir Albayrak ve yönetimini ve çalışmalara destek veren Marmara Belediyeler Birliği’ni kutluyorum. Eğitimin siz değerli personellerimiz adına yararlı geçmesini diliyorum. 2016 yılının hepinize başarı ve sağlık getirmesini temenni ediyor, tekrar iyi yıllar diliyorum” dedi.

   İstanbul Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Mehmet Sabri Erten, “Satın Alma Usulleri ve Harcama Belgeleri” başlıklı eğitim programı kapsamında eğitime katılan personele; Kamu İhale Kurumuna dayalı usuller, 4734 sayılı kanun kapsamında yapılan ihalelere ilişkin ortak hükümler, harcamalar, giderler, harcamalara göre aranacak belgeler ve ilgili konularına açıklık getirerek bilgiler verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın