Cuma , 26 Nisan 2024

KAR ve BUZLANMA MÜCADELESİNE DEVAM

     Olumsuz hava koşullarıyla mücadele edebilmek için Süleymanpaşa Belediyesi araç filosunu; kar küreme aracı alarak güçlendirmişti. Pazar günü sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışı sırasında belediye ekipleri; İki adet tuzlama ve kar küreme aracı, iki adet buz sökücü (solüsyon) aracı, üç adet greyder, altı adet bekoloder kepçe, iki adet yükleyici kepçe, sekiz adet kamyon ile kar küreme, tuzlama ve ana yollarda olabilecek buzlanmanın önüne geçebilmek için solüsyon dökme çalışmaları yaptı.

     Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çalışmalarla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Kar yağışı öncesinde ekiplerimiz gerekli hazırlığını yapmıştı. Tüm araçlar bakımdan geçti ve biz araçlarımıza bir adet kar küreme ve tuzlama aracı daha dâhil ettik. Ayrıca teknik ekiplerimiz olası bir olumsuzluğa karşı 24 saat hazır durumda beklediler. Kar yağışı başladığı andan itibaren çalışmalarımız başladı ve gece geç saatlere kadar sürdü. Süleymanpaşa Belediyesi olarak tüm olumsuzluklara hazır olduğumuzu bir kez daha gösterdik.” Belediye ekiplerinin olası buzlanmaya karşı; tuzlama ve solüsyon döküm çalışmaları devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın