Salı , 19 Mart 2024

BÜYÜKŞEHİR BUNU YAPARSA

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda çalışan personeli almaya gelen personel servis aracı Rüstempaşa Camii’nin orada bulunan Halk Otobüs Durağı’ndaki cepe park edince otobüslere binmek için durakta bekleyen vatandaşlar gelen Halk Otobüslerinin numaralarını görmekte zorluk çektiler, göremediler. Büyükşehir Belediye Otobüsü durağının önünü kapattığından vatandaşlar gelen otobüslere binmek için yola çıkmak zorunda kaldılar. Neden oraya park ettiklerini sorduklarında şoförün cevabı “Bırakın da ona ben karar vereyim” oldu. “Sen kimsin?” diye soran vatandaşa cevabı “Ben bu arabanın şoförüyüm. Bırak da nereye park edeceğime ben karar vereyim” dedi. Anahtarını kontaktan alarak araçtan indi.

   Şimdi halkın adına soruyoruz; Büyükşehir Belediyesi bunu yaparsa kaldırım kenarlarına park edenler kızmaya hakkımız var mı? Belediye Personelinin canı can da vatandaşın canı can değil mi? Büyükşehir bunu yaparsa diğerleri ne yapmaz? Durumu buradan yetkililere iletiyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın