Perşembe , 25 Nisan 2024

NARKOTİK POLİSİ ANNE STANDI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç ile birlikte “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğünce Çorlu ilçemizde Orion AVM’de kurulan standı ziyaret etti. Vali Yıldırım, vatandaşlara bilgilendirme broşürleri verdi ve karanfil hediye etti.

Vali Yıldırım, ziyareti sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Biz burada bir proje yürütüyoruz. Projemizin ismi “En İyi Narkotik Polisi Anne”. Anneler çocuklarını daha iyi tanırlar. Kız olsun, erkek olsun. Çocuklarındaki değişiklikleri en çabuk, en iyi fark edecek olanlar da annelerdir. Onun için de siz annelere ihtiyacımız var” dedi. Proje kapsamında Polis Memurları tarafından vatandaşlara uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturmak için bilgilendirme yapılmaya devam edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın