Pazartesi , 29 Nisan 2024

İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile odaya kayıtlı 12. Meslek Grubunda faaliyet gösteren ve Süleymanpaşa İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Pyramid Dil Akademisi Kursu arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol imza törenine katılan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve Pyramid Dil Akademisi Kursu Yetkilisi Özlem Coşkun imzaları attılar.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “Üyelerimizin gelişimine katkı sunduğumuz işbirliği protokollerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Yapmış olduğumuz protokol neticesinde üyelerimiz Pyramid Dil Akademisi Kursu’na %20’ye varan indirimlerle kayıt olabileceklerdir. Özlem kardeşimiz odamız üyesi olmasının yanında ayrıca girişimci bir kardeşimiz, bu yönüyle de kendisini tebrik ediyor ve iş hayatında başarılar diliyorum. İmzalarını attığımız protokolümüzün odamız üyelerine hayırlı olmasını diliyor, işbirliğinden dolayı Pyramid Dil Akademisi kurucusu Özlem Coşkun’a da teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AÇILMA TALEPLERİNİ İLETTİLER

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı kafe ve restoran işletmeciliği faaliyetlerinde bulunan sektör temsilcileri Tekirdağ …

Bir yanıt yazın