Salı , 19 Mart 2024

EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

   Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği – TRAKYAKENT’ in İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri Ergene İilçesi ve Kırklareli’nin Ahmetbey Beldesi’ yle devam edildi. Ergene ve Ahmetbey Belediye’leri personellerinin katıldığı eğitim programında eğitmen olarak; Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) Öğretim Görevlileri Metin Taşkın ve Özgün Geyiktepe katıldılar. Taşkın ve Geyiktepe ; iş ve işçi sağlığı, temel iş güvenliği kuralları, olası iş kazalarına karşı gerekli önlemlerin alınması, çalışma alanlarında güvenliğin sağlanması ve iş sağlığı ve iş güvenliği kanununa yönelik uygulamalar konuları hakkında personele bilgiler verdiler.

   Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş eğitim programına katıldı. Altıntaş, iş ve işçi sağlığına ve iş güvenliğine fazlasıyla önem verdiklerini, personele yönelik bu tür eğitimlerin farklı başlıklar altında belirli aralıklarla sürdürülmesi gerektiğini belirterek eğitim programlarının düzenlenmesinde rolü olan TRAKYAKENT yönetimine teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın