Salı , 19 Mart 2024

BELEDİYE ÇALIŞANLARININ YENİYIL KUTLAMASI

     Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi’nde personele yeni yıl kutlama töreni düzenledi. Yeni yıl kutlamalarına; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, eşi Belgin Eşkinat, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

   2016 yılı Süleymanpaşa Belediyesi ajandası, kalemi ve başkanın yeni yıl notunun olduğu hediye paketini Belediye Başkan Yardımcıları; Gülferah Güral, Berkay Çakır ve Telat Akköse çalışanların yeni yılını kutlayarak dağıttılar.

     Gecenin konuşmasında Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Bir yılı daha geride bıraktık. Artık geleneksel hale gelen yılbaşı kokteylini yapıyoruz. İlk sene bizler için çok zordu. Bu yıl da çok kolay geçmedi. Ama önümüzdeki sene birbirini daha iyi tanıyan, birbiriyle daha uyumlu, birlikte iyi projelere imza atan, mutlu bir aile olarak seneye tekrar buluşmak üzere ben hepinizin yeni yılını tekrar kutluyorum” dedi.

   Eşkinat’ın konuşmasından sonra gecenin başında tüm personel dağıtan numaralar içinden yapılan çekilişle belediyenin dört şanslı çalışanı yeni yıl hediyesi olarak Eşkinat’tan kazandıkları küçük altınları aldılar. İkramlar sonrası çekilen hatıra fotoğrafıyla gece sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın