Salı , 19 Mart 2024

CAMİLER BAYRAMA HAZIRLANDI

Süleymanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi, bayram namazı kılınacak olan tüm camilerde dezenfeksiyon çalışması yaparak camileri bayrama hazır hale getirdi.  Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada amaç; şehir merkezindeki ve kırsal mahallelerdeki tüm camilerde yapılan dezenfeksiyon çalışması ile bayram namazı kılacak vatandaşların Korona virüsü salgını nedeniyle herhangi bir mağduriyet yaşamalarının önüne geçmek.  

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında; “Kurban Bayramımızı tüm maneviyatı ile idrak etmeye hazırlanırken, salgın tedbirlerimizi de elden bırakmıyoruz. Sorumluluk sahamız içinde bulunan tüm camilerimiz, ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi ve güvenle bayram namazımızı eda edebilmemiz için hazır hale getirildi. Biz kurum olarak hem camilerimizde hem kurban satış ve kesim alanlarımızda her türlü tedbiri alarak Kurban Bayramımızı sağlık ve güven içinde geçirebilmemiz için çalışıyoruz. Değerli hemşerilerimizin de bizimle aynı hassasiyete sahip olduklarını biliyor ve gerek bayram namazımız sırasında gerekse bayram süresince her türlü hijyen tedbirini alacaklarına, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına riayet edeceklerine inanıyorum. Bu vesileyle, tüm kıymetli hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramını bir kez daha kutluyor, sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın