Cuma , 26 Nisan 2024

ANNELER BARIŞ İSTİYOR

   CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı 1 Eylül “Dünya Barış Günü”nde parti binasında düzenledikleri basın toplantısında barış istediklerini belirterek İl Kadın Kolu Başkanı Fatma Ormancı’nı önderliğinde barış için imza kampanyası başlattı.

   CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı yaptığı basın açıklamasına: “Yurtta barış, Dünya’da barış. Barış; kadının kendisidir. Zor günlerden ve acıların içinden geçiyoruz. 7 Haziran seçimlerinden sonra yaşadıklarımız, kandan, acıdan, nefretten beslenenleri bir kez daha gözler önüne serdi. Sahte barış güvercinlerinin taşıdığı düşünülen zeytin dalının aslında kamufle edilmiş bir kitle imha silahı olduğu, bugün tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı” diyerek başladı.

   Bizim çocuklarımızın, bu ülkenin evlatlarının öldüğünü, ülkenin değerlerinin yok olduğunu, anaların ağıtlar yaktığını belirterek basın açıklamasını şu cümlelerle bitirdi: “Ve biz çok iyi biliyoruz ki barışı; savaş için diretenler değil, barış için direnenler yapacak. Bu doğrultuda herkesi ortak geleceğimizin korunması ve toplumsal barışın sağlanabilmesi için her türlü şiddete karşı “ beyazlar giyerek” içten, kapsayıcı bir dayanışmaya ve imza kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz ve diyoruz ki; Yurtta barış, Dünya’da barış. Barış; hemen, şimdi.”

   Basın toplantısı barış için başlatılan kampanya için ilk imzaların atılması ile sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın