Salı , 19 Mart 2024

DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI

Üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakârlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı teşkil ederek malul olanlara ve şehitlerimizin mirasçılarına 2933 sayılı Madalyalar ve Nişanlar Kanunu gereğince Cumhurbaşkanlığı’nca Devlet Övünç Madalyası tevcih edilmiştir.

Şehit Turgut Kurtçu’nun ailesine, Gazi Adem Sayın’a, Gazi Orhan Öndoğan’a, Gazi Serdar Çetkin’e Cumhurbaşkanlığı tarafından ilimize gönderilen Devlet Övünç Madalyası, Aile, Çalışma, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu’nun da katıldığı Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende Vali Aziz Yıldırım tarafından tevcih edildi. Vali Yıldırım, madalya töreninde yaptığı konuşmada; “Devlet olarak hem şehitlerimizin emanetlerinin yanındayız hem de gazilerimizin yanındayız. Şehit aileleri ve gazilerimiz baş tacımızdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanlarımızın sizlere çok büyük teşekkürleri var, sizlere selamları var” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın