Salı , 30 Nisan 2024

KÖPRÜLÜ “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” DİYEREK YOLA ÇIKTIK

   CHP Tekirdağ Milletvekili ​ Emre Köprülü son günlerde artan terör olaylarını kınadı. Köprülünün konuyla ilgili basın açıklaması:

BİRLİK VE BERABERLİĞİN ADRESİ HER ZAMAN CHP OLACAKTIR

Özgürlüğün, bağımsızlığın, laikliğin, demokrasinin vazgeçilmez adresi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 92. Yaşını büyük bir onur ve gururla kutluyoruz.

 “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek yola çıkanlar, bizlere bugün tarihi çağdaşlık, demokrasi ve özgürlük mücadelesi ile geçen, dünyanın en eski ve köklü partilerinden birini miras bıraktılar. Aynı ideal ve kararlılıkla bu mirası devralan bizlerin yürüyüşü, bayrağı gelecek kuşaklara emanet etmek için devam ediyor.

Ülkemizin olağanüstü dönemden geçtiği şu günlerde, tıpkı Kurtuluş Savaşında olduğu gibi; Teröre karşı, emperyalizme karşı, birlik ve beraberliğimize kast edenlere karşı, omuz omuza mücadelemiz devam edecektir.

Bugün ülkenin bağımsızlığına karşı olan; Diktatör ve saltanat özentilerine, kanun tanımazlara,  kendi çıkar ve menfaatleri için milleti her türlü ateşe atanlara karşı Türk ulusu tek yürek olmuştur.

Ulusumuzun mutluluğu, huzuru, çocuklarımızın daha güzel bir ülke ve dünyada yaşaması için Cumhuriyet Halk Partisi’nin her neferi canını dişine takarak bu mücadelesini yürütecektir.

Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma ve ülkemizin en köklü partisi olma ayrıcalığına sahip Cumhuriyet Halk Partisi’nde “Önce Türkiye” diyerek; kadın-erkek, genç-yaşlı tüm örgütümüzle omuz omuza vereceğimiz mücadele ile partimizi 1 Kasım’da iktidara, Türkiye’yi de Aydınlık bir geleceğe taşıyacağız.

 Ülkemizin dört bir yanına ateş düşüren,  bölücü terör örgütü ve yandaşları şunu çok iyi bilmelidir ki; bu ülkenin kuruluşunda rol oynayan biz Cumhuriyet Halk Partililer; kanının son damlasına kadar, bağımsız, laik, demokratik, aydınlık bir Türkiye inşaa edene kadar mücadelesini devam ettirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ebediyete intikal eden tüm partililerimizi sevgi ve özlemle anıyor, Vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın