Cuma , 26 Nisan 2024

TRAKYAKA YÖNETİM TOPLANTISI

Trakya Kalkınma Ajansı Temmuz ayı olağan yönetim kurulu toplantısı İğneada’da bir otelde Yönetim Kurulu Başkanlık görevini tamamlayan Edirne Valisi Ekrem Canalp’tan görevi devralan Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında yapıldı. Toplantıya; Edirne Valisi Ekrem Canalp, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım,  Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı. 

Ajans Yönetim Kurulu Toplantısı, bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinden sonra Genel Sekreter Mahmut Şahin’in gündemi arz etmesiyle başladı. Ajansın Avrupa Birliği hibe programına başvuruda bulunması ve Avrupa Komisyonu sistemine kayıt olması hususunda görüş birliğine varıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın  ilgili yazısı gereği; İllerde kamuya veya özel sektöre ait tüm atıl tesislerin yakından takip edilmesi ve bu tesislerin sahip olduğu özellikler itibarıyla hangi sektörde değerlendirilebileceği ile ilgili çalışma yapılması konusunda ilgili kurum ve kuruluşlara yazı gönderilmesine karar verildi. Toplantı sonrasında Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri otel çevresinde incelemelerde bulundu. Yönetim Kurulu üyeleri toplantının yapıldığı otelden ayrılarak Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Doğa Koruma Milli Parklar Kırklareli Şube Müdürlüğü’nün hazırladığı proje kapsamında yapılan kuş gözlem kulesinden çevreyi izledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın