Cumartesi , 27 Nisan 2024

REKTÖRÜN ZİYARETÇİLERİ

TRT HABER Tekirdağ Temsilcisi Levent Silistre, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Mümin Şahin’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Silistre, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin Tekirdağ’ın öne çıkarılması gereken değerlerinden biri olduğunu vurguladı.

Rektör Şahin, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Üniversitemizin ve şehrimizin ülkemiz ve Aziz Milletimiz için ürettiği değerlerin kamuoyu ile TRT HABER tarafından paylaşılması memnuniyet verici olmaktadır” dedi.

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri ve Eski Kazakistan Kültür Bakanı Büyükelçi Düsen Kaseinov ve beraberindeki heyet, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Mümin Şahin’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette NKÜ Genel Sekreteri Murat Kâmil Tırpancı ile Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu da yer aldı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ve TÜRKSOY çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunulan ziyarette Büyükelçi Kaseinov; “Hepimizin zenginliklerini, kültürünü, sanatını tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bu yüzden kardeş Türk halklarını çok önemsiyor, iş birliklerine değer veriyoruz” dedi.

Rektör Şahin, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, Türk Dünyasını çok önemsediklerini ve bu manadaki Uluslararası iş birliklerine açık olduklarını söyledi. Rektör Şahin, “Üniversitemizde okuyan Kazakistan ve Türk Cumhuriyetlerinden gelmiş öğrencilerimizin memnuniyetleri için çalışıyoruz. Onların da diğer öğrencilerimiz gibi evlerinde hissetmeleri için eğitim öğretim-ortamı en iyi şekilde oluşturuyoruz. Üniversitemize gösterdikleri yoğun ilgi bizleri memnun etmektedir” dedi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Mümin Şahin’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin Tekirdağ’a olan katkısının altını çizerek, bölgeye katkı sağlayacak her türlü projede iki kurumun bir araya gelmeye devam edeceğini kaydetti. Rektör Şahin, üniversitelerin en önemli işlevlerinden biri kuşkusuz önce şehrine ve bölgesine, sonrada ülkesine fayda sağlayacak değerler üretmek olduğunu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın