Salı , 19 Mart 2024

BAŞKAN YÜKSEL VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar ile birlikte ilçenin turistik mahallelerinden Barbaros ve Kumbağ’da yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Yüksel, Barbaros ve Kumbağ’da devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi, onların talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Yüksel, Barbaros’ta gerçekleştirilen yol çalışmalarına nezaret eden imar planları ve altyapı eksikliği nedeni ile yıllardır yapılamayan yollarla ilgili çözüm geliştirdiklerini, yolların sathi kaplama ile daha kullanışlı hale getirileceğini anlattı. Kumbağ Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet ederek görüşlerini not eden Başkan Yüksel, önümüzdeki süreçte mahallede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve esnafla da görüşerek talep ve beklentilerini dinledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın