Cuma , 26 Nisan 2024

HEDEFLERİ YİNE ŞAMPİYONLUK

   Kumbağspor yeni transfer ettiği sporcularını sponsoru Canikli Grup sahibi Salih Canikli’nin Kumbağ’daki Denizkızı Çamlık Restoranda verdiği kahvaltıda basına tanıttı.  

   Kumbağspor’un sponsoru Salih Canikli tarafından Kumbağ’daki Denizkızı Çamlık Restoran’da düzenlediği kahvaltılı toplantıda yeni transfer ettiği futbolcularını basına tanıttı. Toplantının açılış konuşmasını Salih Canikli yaptı. Canikli şunları söyledi; “Bu sene Kumbağspor olarak yeni transferler yaptık. Genç arkadaşlarımız oldu. Pırıl pırıl arkadaşlarımız oldu. Biz Kumbağspor olarak, gençlere önem veriyoruz. B senede hedef; şampiyonluk. Eski kadrodan pek fazla arkadaşımız kalmadı. Yeni gelen arkadaşlarla şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Bu yıl 2 hocamızla çalışacağız. Özay Ceylan ve Ulaş Gürkan hocalarımızla çalışacağız. Özay Ceylan hocamız 100. yıl Spor’da çalıştı. Ulaş Gürkan hocamızın da profesyonel kariyeri var. Kendisi atlettir. Şimdi yeni arkadaşlarımız kendilerini tanıtacaklar. Davetimize geldiğiniz için teşekkür ederim.”

Canikli’nin konuşmasından sonra yeni transfer olan sporcular kendilerini tanıttılar. Kumbağspor’un yeni transferleri; Durmuş Neşeli: Karacakılavuzspor’dan geldim. Geçen sene ligi bizim önümüzde bitirmişlerdi. Kumbağspor’a geldiğim için mutluyum. Burak Evci: 100. Yıl Spor’dan geldim. Sağ açık ve forvet oynuyordum. Kumbağspor’a geldiğim için mutluyum. Hüseyin Can Kolu: İstanbul’dan geliyorum. Kanlıca Amatör Spor’dan geliyorum. Hepimiz öğrenciyiz. Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksekokulu’nda okuyoruz. Yeni sezon herkese hayırlı olsun. Emre Uyur: Topkapıspor’dan geldim. NKÜ’de okuyorum. Kumbağspor’a geldiğim için mutluyum. Necmettin Çakmak: Ofspor’dan geldim. Üniversite öğrencisiyim. Şahin Kurtgözü: BESYO öğrencisiyim. Bahçelievler’den Soğanlıspor’dan geldim. Kayseri Erciyes’te oynadım. Arkadaşlarımızla, başkanımızla beraber inşallah şampiyon olacağız. Şenol Can Erol: Kaleci olarak Sağlamtaş’ta yer aldım. Hocam ve arkadaşlar tarafından çok güzel karşılandım. Kumbağspor’a geldiğim için mutluyum. Burak Yön: Kazandere’de oynadım. Orta saha oynuyorum. Başkan ve hocalarımı seviyorum. Mutluyum.

   Futbolcuların kendini tanıtmasından sonra Kumbağspor sponsoru Salih Canikli; “İşlerinden dolayı gelemeyen birkaç oyuncu ve bir kaleci arkadaşımız daha var. Hepsi çalışıyorlar. Profesyonel olmadıkları için, amatör oldukları için çalışıyorlar” dedi.

   Canikli’den sonra Kumbağspor Başkanı Uğur Işık söz aldı. Başkan Işık şunları söyledi; “Dün akşam yeni transfer arkadaşımızla sıkıntıya düştük. Kendisi transfer için ilk görüştüğümüz arkadaşımızdı. İlk geldiğimizde 60 sporcuyla yola çıktık. Bazıları formayı teknede giyince üzüldüm. Hedefimiz Kumbağspor’u şampiyon yapmak. Tekirdağspor’a futbolcu yetiştirmek. Bundan 2 sene önce Tekirdağspor’a 1 futbolcu verdik. Profesyonel oldu. İnsan kazanmak, para kazanmaktan daha önemlidir. Biz, 9 yıldır yönetimdeyiz. Güzel günlerimizde, sıkıntılı günlerimizde oldu. Arkadaşlarımız değişik yerlerde çalışıyorlar. Eski arkadaşlarla görüşüyoruz. Önemli olan kalıcı dostluklar kazanmak. Başkanlık işi zor. Sporcusu zor. Malzemesi zor. Kulüp binamız yok. Sonuç olarak malzemenin bir kısmı benim arabanın bagajında, bir kısmı Şerif arkadaşımızın bagajındadır. Bu şartlarda kulüpçülük yapmaya çalışıyoruz.”

   Başkan Işık’tan sonra Salih Canikli; “Başkan Ekrem Eşkinat yerimizi de yıktı. Başkanımızdan yeni bir yer istiyoruz. Basın olarak bu konuda sizlerde bize destek olun. 13 Kasım Stadı var. Gidin oraya  adam eline bira almış, hakeme küfrediyor. Futbolcuya küfrediyor. Bun Valiye de, Emniyet Müdürüne de söyledim. Keşke başkan her mahalleye halı saha yapsa. Hani sosyal projeler? Biz, burada siyasi kimlikle değil, bir insan olarak; adam sendecilik, bana necilik olmamalıdır. Herkes elini taşın altına koymalıdır” dedi.

   Basın toplantısı Özay Ceylan’ın; “Bu yıl takıma profesyonellik kattık. Amatör ruhlu profesyonel bir takım oluşturduk. Takımımızın yaş ortalaması 21’dir. En yaşlı futbolcumuz 16 yaşındadır. Kumbağspor gençlerden oluşan bir takımdır” açıklaması ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …