Salı , 30 Nisan 2024

YARDIM MELEKLERİNİN BULUŞMASI

   Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi üyeleri dernek lokalinde buluşarak 2014 ve 2015 yılında bugüne kadar yaptıkları yardımları görüşerek değerlendirdiler ve yapacakları yeni projelerini görüştüler.

   Dernek Başkanı Neslihan Gürcanlar dernek üyelerine 2014 yılı ve 2015 yılında bugüne yapılan yardım ve yatırımlarla ilgili şunları söyledi: “Derneğimiz yönetim kurulu, yardım seven üyelerimiz ve dostlarımızın katkı ve destekleri ile birçok yardım ve yatırıma imza attık. Bunları sizlere kısaca sıralamak istiyorum. 2014-2015 yılında yaptığımız yardım ve yatırımlar: 1-Bu yıl mezun ettiğimiz öğrenci sayısı 33 olup Yüksek Lisanslarına devam ediyorlar. 2-Her yıl kış aylarında olduğu gibi bu yılda talep üzerine 30 aileye kömür yardımı yaptık. 3-Ramazan ayında 77 aileye erzak yardımı ve derneğimize bağışlanan fitrelerle talep üzerine erzak yardımı yaptık. 4-Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda bağışlanan kurban etlerini bayramın 3. gününde 80 aileye, bağışlanan erzakları da 10 aileye birebir dağıttık. 5-Evi yanan bir vatandaşımıza; inşaat demirleri ile ev eşyalarını temin ettik. 6-Sağlık sorunu olan yüzlerce vatandaşımızın tedavi ve ilaç masraflarını giderdik. 7- Derneğimize bağışlanan kullanılmamış ve 2. el giysileri ihtiyaç sahiplerine dağıttık. 8-Mayıs ayında sizlerin desteği ile harika bir kermese birlikte imza attık. 9-Şubat ayında 87. Kuruluş Balomuzu başarı ile gerçekleştirdik. 10-Yaptığımız tüm çalışmalarımızı siz üyelerimiz ve yardım seven halkımızın bize olan güven ve destekleri ile başardık.

     2015-2016’da yapacağımız bazı projelerimiz; 1- Bu yıl burs 91 öğrenciye burs vereceğiz. 2- NKÜ Araştırma Hastanesinin yeni yapılan binasının 8 hasta odasını yardım seven bağışçılarımız döşeyecektir. 3-Genel Merkezimizin bildirisi ile Atamız ile şehitlerimizi anmak ve saygımızı göstermek için10 Kasım 2015 tarihinde ANITKABİR’e gidip, törene katılacağız. 4- Bu yıl ki kermesimizi sizlerin katkılarıyla 2016 yılının Eylül ayında yapacağız.

   Sizlerin önerileri bizler için çok önemlidir. Bu nedenle hep bir araya gelelim; hem görüşelim hem de sizlerin eleştiri ve önerilerinizi sevgiyle dinleyelim. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür eder, sizlere sevgi ve saygılarımı sunarım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın