Cuma , 26 Nisan 2024

TEKİRDAĞSPORDAN 6 TRANSFER

   3.lig 2016-2017 sezonuna mutlak galibiyet sloganıyla iddialı girecek olan Tekirdağspor yönetim binasında düzenlenen imza töreninde; 1 dış 5 iç transfer olmak üzere 6 oyuncuya imza attırarak takımın oluşumunu büyük ölçüde tamamladı. İmza törenine; Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu, Futbol Şube Sorumlusu Volkan Nallar, As Başkan Ersan Özcan, 2. Başkan Özkan Sobacıoğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Şerif Dırak katıldı.

   Başkan Aydoğdu imza töreninde yaptığı açıklamada; “Sezona mutlak galibiyet sloganıyla gireceğiz. Kadromuz yüzde doksan tamamlandı. Bir ya da iki transfer dışında olağanüstü bir durum olmadığı sürece transferleri bitirdik. Takım tahmini Ağustos başında kampa girecek. Kamp yerinin Nevşehir olacağını kararlaştırdık. Bu sezon büyük taraftarımızın zevkle Tekirdağspor’u izleyecekleri kanısındayım. Taraftarlarımız takımına tam destek için kombinelerini almalarını bekliyorum” dedi.

   Tekirdağspor’un 6 transferinin isimleri: Dış Transfer; 1990 Seyhan doğumlu olup 1920 Maraşspor dan transfer edilen 2014 yılında profesyonel olan sağ kanat oyuncusu Mehmet Çiloğlan, İç Transferler: Çağan Kazancılı, Mehmet Küçükdurmuş, Abdülkadir Özdemir, Rıdvan Kasapoğlu ve Alpay Koldaş’ la  sözleşme yenilendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın