Cuma , 26 Nisan 2024

EŞKİNAT ALTINOVA SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, 2. seçim bürosunu Altınova Mahallesi’nde açtı. Açılışa; Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, CHP İlçe Başkanı İsmail Öztürk, partililer, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve CHP İlçe Başkanı İsmail Öztürk’ün açılış konuşması yaparak hayırlı olsun dileklerini sunduğu açılışta son konuşmayı Ekrem Eşkinat yaptı.

GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDUK

Ekrem Eşkinat, 5 yıl öncesini ve süreç içerisinde yaşananları paylaşarak başladığı konuşmasında; “Süleymanpaşa milletvekilleriyle, halkıyla, belediye başkanları ile bütünleşmiş vaziyette. 5 sene önce ilk görevi devraldığımızda ayağına naylon torba alıp dolaşanlar 5 sene sonra anladılar ki 2 naylon torba fiyatı kadar etmiyorlarmış. Birileri konuşur, birileri yapar. Biz yola çıkarken şunu söylemiştik; ‘Biz sizin başınızı asla yere eğdirmeyeceğiz.’ Büyükşehir belediyemiz de Süleymanpaşa Belediyemiz de sizin başınızı yere eğdirmedi. Zaman zaman kırıldığımız darıldığımız noktalar olmuştur. Neden yapmadılar, neden geciktiler demiş olabilirler. Bu şehrin her mahalle bir yazı tozlu, bir kışı çamurlu geçirdi. Ama bu şehirde 650 kilometre alt yapı yapıldı. O alt yapının üstü örtüldü. Onun yanında insanların gönüllerine gönül köprüleri kuruldu” dedi.

GALİP BAŞLAMANIN DUYGUSUNU YAŞIYORUZ

Millet İttifakı CHP Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, kendisine destek verenlere teşekkür ederek sözlerini şu cümlelerle bitirdi; “Bu şehrin çocuklarına bu şehrin geleceğine yatırım yapıldı. Bu dönem kadınlarımızın dönemi. Süleymanpaşa kadınları ile ayağa kalkacak. 5 senedir sizin başınızı öne eğdirmeyen başkanlarınız, milletvekilleriniz, örgütleriniz, 5 sene sizinle birlikte bayrağı dimdik taşıdılar. İyi ki varsınız iyi ki buradasınız. İyi ki sizin adaylarınız olarak bu seçim yarışına çıkıyoruz. Sizlerle 1-0 önde değil; garanti galip başlamanın duygusunu yaşıyoruz. Altını çizmek istiyorum ki yine kazanan şehrimiz, yine kazanan Süleymanpaşalılar olacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın