Cumartesi , 27 Nisan 2024

ALBAYRAK İNCELEMELERİNE DEVAM EDİYOR

   Albayrak; sabah saat 05.30’da TESKİ Çerkezköy binasını ziyaret ederek incelemelerine başladı. Albayrak, Çerkezköy’de çalışan taksicilerle bir araya gelerek sohbet etti ve hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulundu.

   Çerkezköy’den Kapaklı’ya geçen Albayrak Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından karşılandı. Mandalı ile sabah namazını Kapaklı Merkez Camiinde kılan Albayrak ilçe vatandaşlarıyla buluştu. Albayrak; vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirirken yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Kapaklı’da devam eden yol çalışmalarıyla ilgili olarak Mandalı’dan bilgi alan Albayrak, daha sonra Karaağaç Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile istişarede bulundu. Mahalle sakinleriyle beraber yapılan çalışmalar değerlendirildi. Karaağaç’ta devam eden yol çalışmasını, İsmetpaşa Mahallesi’ni Karaağaç’a bağlayan İstikbal Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

   Kapaklı’dan Saray’a geçen Albayrak, TESKİ binasını ziyareti sonrası Saray’da devam eden yol çalışmalarını inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Albayrak; yapılacak çalışmalar ve projeler konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın