Salı , 19 Mart 2024

Metruk binada can pazarı

Ertuğrul mahallesinde olaylı gece. Ertuğrul Mahallesi yeşil sokakta bulunan ve çevre sakinlerince yetkili mercilere tehlike oluşturduğu sürekli bildirilen metruk binada yangın çıktı.

 

Gece saat 21.45 sularında, henüz belirlenemeyen bir nedenle Ertuğrul mahallesi yeşil sokakta bulunan metruk binada yangın baş gösterdi. İtfaiye ekiplerinin olay yerine anında intikali ve zamanında müdahalesiyle bir facianın önüne geçildi.

İtfaiyecilerin yangına müdahalesi esnasında aniden çöken binada sıkışıp kalan itfaiye eri Muammer İkizler’i kurtarmak için seferber olan ekipler, kendilerini izleyen korkulu kalabalığın meraklı bakışları altında, sağlık ekiplerinin de yardımıyla İkizleri kurtardı. Yaklaşık 45 dakika göçük altında kalan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen İkizler, tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edildi. Yangın gece geç saatlere kadar ekiplerin müdahalesiyle birlikte devam etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın