Salı , 30 Nisan 2024

BAŞKAN YÜKSEL’İN MİSAFİRLERİ

Macaristan’ın Ankara Büyükelçisi, Macaristan İstanbul Başkonsolosu ve beraberindeki heyetle Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i tarihi belediye binasındaki makamında ziyaret etti. Başkan Yüksel, sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı; “Macaristan’ın, ülkemizde görev yapan diplomatlarını belediyemizde ağırladım. Süleymanpaşa Belediyesi tarihi binamızda bir araya geldiğimiz Macaristan Ankara Büyükelçisi Sn. Viktor Mátis ve İstanbul Başkonsolosu Sn. László Keller ile ülkeler arasındaki ikili dostluk ilişkilerini değerlendirdik.

Macar Kültür Merkezi Müdürü Sn. Gábor Fador ile Macaristan Tekirdağ Fahri Konsolosu Sn. Erdoğan Erken, Türk-Macar Derneği Başkanı Sn. Sedat Kaplan ve ERD Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Önder Erdoğan’ın da hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde, günün anısına heyetler arası hediyeleşme takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirdik. Macar diplomatlar ile mahiyetine, gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın