Cuma , 26 Nisan 2024

PERSONELE TEMSİL ve AĞIRLAMA EĞİTİMİ

Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği’nin (TRAKYAKENT) “Temsil Ağırlama ve Tören Giderleri” başlığı altında Tekirdağ’da düzenlediği ve birliğe üye belediye personellerinin katıldığı iki günlük eğitim çalışmasının birinci oturumu tamamlandı.

Stratejik Araştırmalar Vakfı (MTSAV) Başkanı, Kamu Yönetimi Uzmanı Mustafa Tamer’in konuşmacı olarak katıldığı eğitim programının birinci gününde “Temsil Ağırlama ve Tören Giderleri” konusu kapsamında “Belediye Bütçesinden Yapılacak Temsil, Tören, Ağırlama ve Tanıtım Giderleri Yönetmeliği” konularıyla ilgili bilgilendirme sunumunu Tamer katılımcılarla paylaştı.

Eğitim programının ardından Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı ve MTSAV Başkanı Mustafa Tamer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve TRAKYAKENT Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Albayrak; eğitim programı ile ilgili bilgi aldığı MTSAV Başkanı Mustafa Tamer’e  eğitim çalışmasına katkıları ve kendisini ziyareti için teşekkür ederek,  programın sorunsuz şekilde tamamlanması ve personele fayda sağlaması temennisinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın