Salı , 19 Mart 2024

BAŞKAN YÜKSEL’İN ZİYARETÇİSİ

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Tekirdağ’a gelen geçmiş dönem Çevre, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu. Yüksel, ilçede gerçekleştirilen proje ve yatırımlar hakkında Eroğlu’na bilgilendirmede bulundu.

Geçmiş dönem Çevre, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Tekirdağ’da, Süleymanpaşa Belediyesi’ni de ziyaret etti.  . Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tarihi Belediye Binasında ağırladığı geçmiş dönem bakanlarından Eroğlu’na ilçede gerçekleştirilen ve yapımı süren proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi ve gerçekleştirilmesi planlanan proje ve yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Yüksel, ziyaretle ilgili açıklamasında; “Geçmiş dönem Çevre, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği şehrimizde, belediyemizi de şereflendirdi. Tarihi binamızda ağırladığımız Kıymetli Bakanımıza, şehrimizde devam eden hizmetlerle, gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimiz hakkında bilgi vererek, fikir alışverişinde bulunduk. Sohbet ederek değerli fikirlerinden istifade ettiğimiz Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu’na, günün anısına şehrimizi simgeleyen yerel ürünlerimizden hediye ettik. Değerli Bakanımıza ziyaretinden ve engin devlet adamı tecrübelerini bizlerle paylaşmasından dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın