Perşembe , 28 Mart 2024

YÜCEER ADAY OLMAYACAK

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, milletvekilliği için aday olmamam kararı aldığını duyurdu. Yüceer’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama; “Partimizin üstlendiği tarihsel görev ve sorumluluğun bilincinde, beş aylık kısa dönemle birlikte dört dönemdir sürdürdüğüm Tekirdağ Milletvekilliğim süresince Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde yol arkadaşlarımızla birlikte haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe her türlü karanlık odağa karşı direndik ve nihayet bu karanlık 14 Mayıs’ta sona eriyor.

Tüm direnenlerle birlikte bu süreçte bir nefer olarak çalışmış olmanın iç huzurunu ve gururunu yaşıyorken, onurla yürüttüğüm milletvekilliği görevini nihayetlendirme ve önümüzdeki dönemde milletvekilliği için aday olmama kararı aldım.

2011 yılından bu yana beni Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyan Tekirdağlı hemşerilerime ve benimle beraber yol yürümüş tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Şimdi yeniden kurma zamanı.

Şimdi hep birlikte Halil İbrahim Sofrasına oturma zamanı.

Şimdi bu sofranın tek sahibi olan halkımıza hak ettiği hizmeti verme zamanı.

Biz bu ülkeyi yeniden inşa edeceğiz.

Borcumuz budur.

Ödenecek bu borçta benim payıma düşende şimdi daha çok çalışmak, 12 yıl boyunca edindiğim bilgi, deneyim ve birikimi aydınlık bir Tekirdağ, aydınlık bir Türkiye’nin inşası için kullanmak, ülkemin huzura, refaha, adalete, demokrasiye ulaşacağı güne kadar cesaretle mücadele etmektir.

Şafak söktü!

Aydınlık, güzel, huzurlu Türkiye’ye çok kısa zamanda kavuşacağız!

Güzel aydınlık günleri birlikte karşılayacağımız tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Başlıyoruz, yolumuz açık olsun!”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın