Perşembe , 28 Mart 2024

YENİ BİNADA İLK BAYRAMLAŞMA

   AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığının yeni hizmet binasının açılışını bayramlaşma programıyla yaptı.  Bayramlaşma Programına; İl Başkanı Ahmet Akçay, TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

   Bayramlaşma Programında İl Başkanı Ahmet Akçay yaptığı açıklamada; “Bugün itibariyle yeni hizmet binamızı açmış bulunuyoruz. Birkaç ufak eksiği de bayram sonrası tamamladıktan sonra resmi açılışımızı da inşallah Sayın Başbakanımızın katılımıyla en yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Özellikle İl Yönetimimizin büyük özverisiyle binamızı bu noktaya getirdik. Bayramlaşma programıyla da hizmete açarak, milletimize daha iyi hizmet götürmenin derdinde olacağız. Her kalıcı eser millete daha çok hizmet etmek amacıyla yapılır. Bizim görevimiz hizmettir, bu bina bizi daha çok çalışmaya sevk edecektir. Kurumsal dizaynıyla bütün yönleriyle milletimizin emrindedir.

   Tek amacımız önümüzdeki ilk seçimde Tekirdağ’dan 1. Parti olarak çıkabilmektir. Belediyeleri almak için çok büyük bir enerjimiz var. İnşallah bu enerjimizi sahaya yayarak, milletimizin yerel manada en güzel hizmeti alabilmesi için her türlü fedakârlığı göstereceğiz.

   Tekirdağ kalıcı eserleri, en iyi hizmeti hak ediyor. Şehrimizi seviyoruz. Sevgimizin ispatını da en iyi hizmeti yapmakla göstereceğiz. İşte bunun için teşkilatımızın birlik ve beraberliği bize güç veriyor. Vatandaşlarımızın Partimize teveccühü bize güç veriyor.  Bu güçle çalışacak ve Tekirdağ’a en güzel hizmeti vereceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın