Cumartesi , 20 Nisan 2024

YEL’İN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ mesajı:

“Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır.

Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemizde de milyonlarca engelli insanımız bulunmaktadır. Bu insanların en önemli problemi çalışma, eğitim, sağlık ve sosyal alanları kuşatan bir takım haklardan insan onuruna yaraşır bir şekilde yararlanamamalarıdır.

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve tüm hizmetlerden ve haklardan eşit bir biçimde yararlanmalarını sağlamak, insanlık borcumuzun yanı sıra, çağdaş toplum ve devlet olmanın da en önemli gereklerindendir.

Bu duygu ve düşüncelerle, engelli vatandaşlarımızın sorunlarının dile getirilmesine imkan tanıyan ve onlara ayrılan bu günün, amacına ulaşması ve anlaşılması temennisi ile, bütün engelli kardeşlerimizi en kalbi duygularımla kutluyor, ailelerine selam ve saygılarımı sunuyor, onlara sağlıklı, mutlu ve onurlu bir hayat diliyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın