Salı , 19 Mart 2024

YEL “GAZETECİLER TOPLUMUN ORTAK SESİDİR”

   21 Ekim Dünya Gazeteciler günü dolayısıyla Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel mesaj yayınladı. Yel’in mesajı: “Gazeteciliğin, kamuoyuna haber ve bilgi akışını objektif bir şekilde sağlamak, toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak, demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkı sunmak gibi önemli bir misyonu vardır. Bu nedenle toplumun her zaman ortak sesi olmuştur.

   Milletçe birlik, beraberlik, güven ve istikrarı korumak ve devam ettirmek, basın camiamızın önderliğinde hepimizin en önemli görevi olarak görmekteyim. Basın mensuplarımızın, her konuda yapıcı, toplumu doğru bilgilendirme amaçlı olarak, sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerine ve başarılı olacaklarına inancım tamdır.

   Bu vesileyle, milletin vicdanının sesi olan, basın meslek ilkeleri doğrultusunda görevlerini başarıyla ifa eden başta Tekirdağlı basın yayın organların da her kademede görev yapan kardeşlerim olmak üzere tüm yazılı ve görsel medya çalışanlarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler diliyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın