Cuma , 26 Nisan 2024

YALNIZ DEĞİLİM

   Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri Okul Müdürü Ali Erkol ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı Belediye Sahil Ek Hizmet Binası’ndaki makamında ziyaret ettiler.

   Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler “Yalnız Değilim Projesi” hakkında Eşkinat’ı bilgi verdiler. Projenin temel hedeflerinin; Tekirdağ’a göç ile gelen çocukların şehre alışması, adaptasyon sorununu çabuk atlatması, dezavantajlı toplum kesimlerinin şehir yaşamına dâhil edilmesi ile polislik mesleğini sevdirmek olduğu belirtildi.

   Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri; ziyarette konuşulan uyuşturucu kullanımını azaltmaya ve kötü alışkanlıkların önüne geçmeye yönelik nelerin yapılabileceği konusunda görüşlerini paylaşıp çözüm önerileri sundular.

Eşkinat, ziyaretten dolayı memnun olduğunu ve Süleymanpaşa İlçesi’ni geliştirecek her türlü projede var olduğunu belirterek konuşmasında şunları söyledi; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak “Yalnız Değilim Projesi” ve toplumumuzu bir adım dahi olsa ileri götürecek her türlü projenin arkasındayız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıkların hedefi olmaması için onların zamanını değerlendirecek alanları arttırmaya ve onları spora yönlendirmeye çalışıyoruz.”

   Toplum Destekli Polis Şubesi’nin de polisler üzerindeki olumsuz imajı kırmaya yönelik olumlu bir adım olduğunu belirten Eşkinat; “Bizler ‘Uslu ol yoksa seni polis amcaya veririm” sözleri ile büyüdüğümüz için bilinçaltımızda polis olumsuz bir örnek olarak yer etti. Ancak kurulan Toplum Destekli Polis Şubesi ve ekiplerin çalışmaları doğrultusunda o olumsuz imaj kırılıyor” dedi.

“Yalnız Değilim Projesi” kapsamında Şehit Polis Memuru Metin Ak adıyla Aydoğdu Mahallesi’nde 8 Aralık Salı günü yapılacak kütüphane açılışına tüm Tekirdağlılar davet edildi. Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin Süleymanpaşa Belediyesi hakkında değerlendirmeleri, istek ve şikâyetlerini Eşkinat’a iletmeleriyle ziyaret sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın