Perşembe , 28 Mart 2024

YAĞCI SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU

   Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi Yağcı Mahallesinde TESKİ sağlıklı içme suyunu bulma çalışmalarını bitirdi. 102 metrede sağlıklı suya ulaşan TESKİ yetkilileri; kuyudan 3,5 litre/saniye su alındığını bunun da günlük 300 ton suya tekabül ettiğini ve yapılan hesaplamalara göre bu suyun Yağcı mahallesine yeteceğini söylediler.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Barajlar ve Ana İshale Hatları Daire Başkanı Kenan Güneş, Basın Yayın Hakla İlişkiler ve Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz’la beraber Yağcı Mahallesine gitti.

   Albayrak ve beraberindekiler Yağcı Mahallesi sakinlerine mahalleyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Albayrak “Yağcı mahallesinin yol sorununu çözdük, diğer yolu da yaparak yol sorununu bitireceğiz. Minibüs sorununuz vardı onu da UKOME toplantısında çözdük, artık minibüsler mahallenize gelmeye başladı. Çöp sorununuz vardı onu da hallettik Sözümü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizden tek isteğim sağa sola meralara yeşillik yerlere çöp atmayın çöp konteyneri yetmezse yine göndeririz. Suyunuz ve diğer hizmetlerimiz mahalleniz için hayırlı olsun” dedi.

   Albayrak Yağcı sakinlerine; mahallede bulunan Eski Tekke Köyü ve Musa Baba Mezarını da peyzaj projesi yaparak koruma altına alacakları müjdesini verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın