Çarşamba , 24 Nisan 2024

VATANDAŞTAN PANKARTLI TEŞEKKÜR

Süleymanpaşa Belediyesi, devam eden yol hamlesi kapsamında Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan ve Sinemalar Sokağı olarak bilinen Şükran Sokak’ta, eskiyen kötü görüntüye sahip zemini tamamen kaldırılıp yeni ve göze hitap eden yeni zemine kavuşturularak estetik bir görüntü sağlandı. Araç parklanmalarının önüne geçmek için Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde imal elden delinatörlerin de monte edilmesi ile sokak sakinlerinin ve esnafın istifadesine sunulan Şükran Sokak, albenili yeni görüntüsü ile gören herkesin beğenisini kazandı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, her gün yakından takip ettiği çalışmalar sırasında sık sık vatandaşlar ve esnafla da sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından sokak sakinleri ve esnaf sokağın yenilenmesinden duydukları memnuniyeti, “Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sn. Cüneyt Yüksel’e Ertuğrul Mahallesi İhsaniye ve Şükran Sokak’ta yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” yazan pankartla dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın